Domaine des Agnelles

Over Ons

Doen waar we gelukkig van worden en gelukkig zijn met wat we doen!

Liefde op het eerste gezicht toen we Domaine des Agnelles zagen. Het vlammetje van een B&B in het buitenland wakkerde altijd al, de knoop hebben we vorig jaar definitief doorgehakt. We gaan onze droom achterna: wonen in het buitenland met een andere cultuur, levenswijze en klimaat. Samen bouwen aan een mooie toekomst voor ons gezin en dat terwijl we anderen een onvergetelijke vakantie laten beleven op ons Domaine. Ons geluk kunnen delen, daar doen we het voor!

En wat een droomplek is het. Een prachtig pand op een toplocatie met een schitterende inrichting. Micky en Roger, de vorige eigenaren, hebben er een prachtige plek van gemaakt waar we met het grootste plezier gaan wonen en de chambre d’hôte en gîtes voortzetten. 

Over ons. Tim heeft hotelschool gedaan en is opgegroeid in de high-end catering en logistiek. Véronique houdt van koken en geniet van het plannen, organiseren en verzorgen van diners voor anderen. Er ontstaat synergie tussen ons wanneer we samen onze gasten in de watten mogen leggen. Ieder vanuit een eigen achtergrond, persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit vormen we samen een gastvrij en enthousiast duo. Graag willen we onze gasten mee laten genieten van het lokale leven en de omgeving.

We zijn getrouwd en trotse ouders van twee kinderen, Bibi (2015) en Hugo (2017). Allebei zeer lieve, leuke, vrolijke en creatieve kindjes die erg zelfstandig zijn, ons graag helpen in het huishouden en net zoals wij, houden van bezoek en drukte om hen heen. Ze zijn dol op zwemmen en op avontuur gaan. Samen zijn we dit avontuur aangegaan en we zullen onze gasten ontvangen met onze persoonlijke touch voor een ultieme vakantie.  

We kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen en ontmoeten op Domaine des Agnelles! A bientôt!
Familie Maters
Tim, Véronique, Bibi & Hugo