Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Het Domaine


Het huis heeft de oude charme die je mag verwachten bij een Maison de Maître in het Zuiden van Frankrijk. Marmeren haarden in bijna iedere kamer, bewerkte plafonds en schitterende oude tegelvloeren. Mooi detail is dat de marmeren haarden en marmeren vensterbanken in elke kamer van hetzelfde marmer gemaakt zijn en in elke kamer weer anders zijn. Er zit heel veel karakter in ons huis. Ooit in een heel ver verleden was het Domaine een schapenboerderij (Agnelles= meisjes lammeren). De eigenaar van de boerderij woonde in het Maison de Maître. Later is het totale Domaine van circa 500 hectare opgeknipt in kleinere stukken grond en is het huis en bijgebouwen bewoond door een rijke wijnboer.

In 2007 hebben Micky en Roger Lindelauf het Domaine gekocht. Kamer voor kamer hebben ze het pand opgeknapt tot de schitterende locatie die het nu is.

Een prachtig uitgangspunt voor ons om de Chambre d’Hôtes en Gîtes voort te zetten!
We bieden 4 schitterende kamers en 4 heerlijke appartementen. Voor elk gezelschap wat wils! We denken graag mee over de mogelijkheden voor jullie gezelschap om voor iedereen een droomvakantie te realiseren.
Het Domaine is met de binnenplaats een centraal ontmoetingspunt voor iedereen die bij ons komt logeren. Het is, in ieder geval in het hoogseizoen, dè plek voor de start van de dag bij het ontbijt en meestal ook de plek waar de dag ’s avonds gezellig afgesloten wordt.
Het is heerlijk ‘thuis blijven’ op het Domaine, want hier gebeurt het! Lekker zwemmen in het grote zwembad, schommelen, jeux de boules, tafeltennissen en voor de kinderen altijd vriendjes om mee te spelen.
Maar ook ‘buiten’ is het super! Het strand is heel dichtbij, je kunt van de rotsen springen in Ribaute, als ridder door Carcassonne lopen, met een bootje door Canal du Midi varen, surfen op zee, kayakken in de rivier of shoppen in Narbonne, Béziers of Montpellier. De vele restaurants in de buurt zijn het bezoek meer dan waard om de echte Franse sfeer te proeven. 

Contact

domaine@desagnelles.com
+33 468904535 
Contactformulier

Adres & Route

7 Route de Raissac
11200 Villedaigne
France
Route

Reviews & Social Media