Hij is dan wel nog in aanbouw nu maar hij wordt prachtig onze luxe loft/lodge voor 12 personen. De loft is vanaf juli 2017 te boeken.
Wil je met vrienden of familie je vakantie doorbrengen in La douce France, in een mooi gebied op korte afstand van de zee dan moet je ECHT even verder lezen!
De loft is een erg sfeervolle grote ruimte met een totaal woonoppervlak van 280 m2. Het pand is een voormalige wijncave. Waar vroeger grote poorten zaten waardoor de boeren met hun tractor de druiven naar binnen reden zitten nu over de hele breedte en de zijkant van het pand 6 mooie boogramen van ieder 2,40 breed.
Een super vakantieverblijf voor grote of meerdere families of vrienden, onder de hoge spanten en met een gave betonnen gietvloer, zo dadelijk ingericht met geweldige meubels, strak, industrieel met een speciale ‘desagnelles touch’.
De loft heeft een grote open leefkeuken die volledig is uitgerust met inductiekookplaat, grote hoge ijskast, oven, combi magnetron-oven, vaatwasser, diepvries, dubbele wasbak, bar en kookeiland. In de loft komt verder naast het kookeiland een grote tafel voor minimaal 12 personen, een gezellige aparte hoek/ (tv)lounge, een biljarttafel, en een tweede gezellige zithoek waar in de wintermaanden de haard (pelletkachel) gestookt kan worden.
Er komen 6 slaapkamers met ieder een eigen wastafel, TV en airco. Daarnaast zijn er 2 badkamers met grote inloopdouches en wastafel en 1 badkamer met grote inloopdouche, wastafel en een bad. Ook komen er 3 individuele toiletten en een luxe infraroodsauna.
En laten we vooral buiten niet vergeten.
Er is een groot terras aan de zijkant van het pand (48 m2) en een grote tuin met een tweede groot terras voor het pand (ongeveer 280m2). Op het terras voor het gebouw is natuurlijk een lange eettafel voor 12 personen, beschermd met grote parasols/ windschermen. In de tuin komt het zwembad (veilig, waarschijnlijk met alarm) van 8 x 4 meter. Het pand ligt boven straatniveau, je kijkt dus uit over de daken van Villedaigne.
De loft ligt op hetzelfde terrein gelegen als Domaine des Agnelles, desondanks is de loft selfcatered, dat wil zeggen dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de diensten (ontbijt en table d’hôte)van de B&B Domaine des Agnelles.

Huurprijs is inclusief opgemaakte bedden, linnengoed en keukenlinnen, inclusief eind schoonmaak, dus eigenlijk gewoon alles inclusief :-)
Domaine des Agnelles, 7 route de Raissac, 11200 Villedaigne, France, Tel. +33 4 68 90 45 35, Email: domaine@desagnelles.com
domaine_des_agnelles001012.png domaine_des_agnelles001003.gif domaine_des_agnelles001002.png nl.gif en.gif fr.gif
EN
NL
FR
domaine_des_agnelles001015.gif
DE
Faciliteiten:
Wasmachine en droger
Eigen parkeergelegenheid
Zwembad van 8 x 4
Slaapkamers met airco en TV
PRIJS 2017 (speciale ‘voorwieerdoorheenkankijken’ prijzen!)

Juli & augustus
September/ oktober & kerstvakantie
en de rest van het jaar nov/dec/jan/feb/maart/ tot half april


€ 3.100
€ 2.100
€ 1.700
In het laag- en middenseizoen is het ook mogelijk om een midweek of een lang weekend te huren; dit in overleg.
Nieuwe Loft